Opinion

Analisti Blendi Kajsiu shkruan sot se qytetarët duhet të kuptojnë që kanë zgjedhur një kryeministër injorant ose të paditur pas miratimit në Kuvend të ligjit të plehrave.

Politika dhe media për popullin dhe disa vëzhgime të tjera.

Gated communities brenda gated communities ne Shqiperi

Brexit veç daljes së Mbretërisë së Bashkuar (MB) nga EU me shumë gjasa ka vulosur edhe “daljen” e Shqipërisë pa u futur fare: perspektiva e anëtarësimit të Shqipërisë në BE tashmë është e zymtë dhe përtej çdo të ardhme të parashikueshme.

Faqet