Gazeta Panorama

Me urdhër të Prokurorisë së Shkodrës është ndaluar mbrëmjen e të dielës ish-kandidati për deputeti në Shkodër, Sait Fishta. Ndaj tij rëndon akuza për “Ndërtim të paligjshëm në tokë publike”.

“Kandidati” i Blushit: mes tregut, letërsisë dhe etikës

Faqet