Henri Cili

Rasti i Bamir Topit është sërish një arsye për të reflektuar fort edhe një herë mbi emrin e Presidentit të ardhshëm. Ai duhet të jetë konsensual, jashtë radhëve të partive politike dhe sidomos në moshë të shtyrë.