Gilman Bakalli

Replikë me shkrimin e Agron Gjekmarkajt: “Gylejmani dhe peticioni”

Kemi parë gjithfarë mutacionesh të konceptit mbi të drejtën, por atë lloj të drejte, atë që e shtyn përpara një shoqëri njerëzore, nuk e kemi parë. E kam fjalën për të drejtën për të protestuar përnjimend! Të drejtën për t’u zemëruar!