Flamur Vezaj

Disa prej grave dhe fëmijëve të mitur të xhihadistëve shqiptarë, të vrarë në Siri mbahen peng nga grupet radikale islamike për të cilët ata luftonin, që u ndalojnë kthimin në atdhe.

Futen momentin e fundit ushtarakë pa stërvitje ose me probleme shëndetësore. Të hequrit: Duhen paguar nga 2 deri 5 mln lekë për të shkuar me mision. Ministria: I hoqëm se dyshojmë për diploma të falsifikuara

Pamjet filmike të regjistruara gjatë protestës së 21 janarit nga kamerat e sigurisë të kryeministrisë janë kopjuar dhe fshirë gjatë natës mes 21 dhe 22 janarit

Vrasje apo vetëvrasje!? Ky është dyshimi që kanë ngritur hetuesit e prokurorisë dhe policisë së qarkut Durrës si dhe agjentët e Shërbimit Informativë Shtetëror në lidhje me vdekjen e drejtorit të kundërzbulimit, zv/drejtori i SHISH-it në qarkun e Durresit

OJF si ajo e Bushatëve apo e Alibeajt krijojnë një filtër të caktuar midis donatorëve të huaj dhe publikut shqiptar, duke përcaktuar sipas interesave personale filtrimin e rezultateve të donacioneve