Esmeralda Keta

Dritare në nivelin e rrugës dhe të afërm që s'dinë të interesohen për çfarë ndodh me të dashurit e tyre pas hekurave. Cili është legjislacioni që rregullon trajtimin mjeksor dhe asistencën e të sëmurëve mendorë në Shqipëri?