Emigrant

Prej novelës “Nga letrat e panisura të një piktori”

Mbi librin-ese të autorit George Xexo "Përjetësisht të Panjohur - mbi Shqipërinë dhe shqiptarët", i cili do të paraqitet në Panairin e Librit 2015, në Tiranë.

Pjesë nga novela "Zbor"

Nibiru (5)

(Monolog krimbi)

Marsi doli (13)

Pjesë nga novela "Një zgjues për ty"

Nga përmbledhja me poezi “Këmbë qeni”, kapitulli “Të linjta ajrore”

Flap door (35)

(Në vendin e Fjalës së Lirë)

nga përmbledhja me poezi "Këmbë qeni"

John Nash-it me adhurim

Brongzzz (6)
Metromuzg (11)

Pjesë nga novela "Ishulli Ruzvelt"

- pjesë nga novela

Orvatje për biseda

Ebru* (22)

Orvatje për biseda

Faqet