Edmond Hoxhaj

Gjykata lë në burg Tabakun, djalin e saj dhe mësuesin. Djali i Tabakut u kap kur ndante me sekserin paratë e marra nga një mësues për të mbajtur vendin e punës

Një udhëtare denoncon numrin e madh të udhëtarëve dhe automjeteve në një traget të linjës. Data? 25 gusht 2012.

Lufta e vendeve të Europës ndaj trafikut ndërkombëtar të lëndëve narkotike, me të cilat ka bashkëpunuar edhe drejtësia e vendit tonë, duket se ka detyruar rrjetet mafioze të kërkojnë burime të tjera të paligjshme fitimprurëse.