Blendi Salaj

Kongresi (121)

Festimet e Ditës së verës, festë zyrtare në Shqipëri nxorrën në rrugë njerëz të shumtë të cilët ndjekin aktivitetet e organizuara me këtë rast, apo shëtisin në Bulvard dhe Park.

Di Caprio merr çmimin për herë të parë, "Spotlight" fiton "Best Picture", Brie Larson si Aktorja më e mirë, "Son of Saul" nga Hungaria fiton "Best Foreign..."

Aktivistët e shoqërisë civile i kanë qëndruar larg protestës që PD organizoi sot tek Bashkia dhe Parku i Liqenit. Protestuesit e grumbulluar nga PD goditën ndërtesën e Bashkisë me vezë, perime dhe bojë e më pas shkuan tek parku i liqenit ku thyen dhe përmbysën disa makineri, një kioskë për mbajtjen e veglave dhe gardhin e telit që Bashkia kishte ngritur gjatë natës. Më pas disa aktivistë të Partisë Demokratike çuan disa pjesë të gardhit para Bashkisë për ta rrethuar në mënyrë simbolike. Si pjesë e protestës disa të rinj të 

Faqet