Bledar Kuka

Kur u prezantua mes shqiptarëve loja e vjetër persiane. Fillesat, ata që shkëlqyen dhe edicioni fantastik i vitit 1972, kur vetëm politika bëri që shahistët tanë të mos shkonin zyrtarisht drejt niveleve të ajkës botërore