Anton Cara

Henri Çili në gazetën MAPO mbron dukurinë e reklamimit të librave nëpërmjet mediave, duke iu referuar ngjarjeve më të debatueshme në këtë drejtim, librave të Ben Blushit, Blendi Fevziut dhe Spartak Ngjelës.